To almindelige årsager til, at mennesker kommer i erhvervscoaching hos mig, er, at de savner balance mellem karriere og familie.

Det er mennesker, som ved, at for at karrierehjulet skal køre ordentligt, skal baglandet også være i orden. Balancen er ikke nem, særligt fordi vi er så utrolige ansvarsfulde i vores jobs, og overfor vores familie.

Erhvervscoaching – Få mere energi og mindre belastning.

Måske genkender du, at:

  • Karrieren er tidskrævende, du er ambitiøs og ønsker at løfte ansvaret hver dag.
  • Kombineret med en familie, der er lige så tidskrævende.
  • Hvor pligter og kærlighed tager af energi og overskud.
  • Hvor der kan være ansvarsområder, der ikke kan deles med kollegaer.
  • Hvor mange beslutninger skal tages, og man trænger til af få sat nogle friske øjne på dem.
  • Hvor man kan have glæde af sparring, at blive aflastet og at få nye vinkler og værktøjer.

Symptomerne kan være stress, nedtrykthed, irritation, utilfredshed, mangel på energi, manglende motivation og søvnløse nætter.

Max Krog:
”Som selvstændig erhvervsdrivende, direktør, bonusfar, kæreste, ven, bror, søn, så har jeg en del kasketter jeg tager på i mit liv. Det er simpelthen uvurderligt for mig at komme hos Gitte. Hun har en helt unik evne til at se de detaljer jeg slet ikke selv kan se. Jeg bliver en langt bedre udgave af mig selv. Siden jeg kommet er min virksomhed faktisk vækstet med 100 %! Og mit parforhold det samme. Det er alle pengene værd og mere til. Book en tid hos Gitte. Det vil du ikke fortryde”.

Trives du på din arbejdsplads?

Når jeg arbejder som erhvervscoach, fokuserer jeg ikke kun på arbejdet, men også på familien bagved og det, der skal til for at etablere en balance, der forankrer sig og skaber ro.

Til det har jeg udviklet konkrete værktøjer til at håndtere hverdagen, både gennem uddannelse, 32 års arbejde med mennesker, som selvstændig og ikke mindst som familiemenneske.

Som mennesker handler det om, at vi bruger vores indre GPS. Det er vores intuitive impuls, der giver os mulighed for at se vores fulde potentiale. Vi kan være tilbøjelige til hverken at anerkende den eller bruge værdien af den.

Jeg kan tilbyde at åbne for den intuitive impuls og gennem respektfulde samtaler og effektive arbejdsmetoder at lede dig i retning af at finde de rigtige svar, som forløser og skaber forandring – med det mål at afklare din karriere og finde mere balance i baglandet.

Min vision er, at skabe bevidsthed og arbejde med det personlige handlerum. På den måde får man øje på sine muligheder og de indre barrierer, der står i vejen for at etablere den balance, man drømmer om.

Livsforandringer set gennem mine klienters øjne!

Jeg har en mangfoldig skare af klienter, der henvender sig med tvivl og søger at finde en god
balance mellem familielivet og deres karriere.

Det er både direktører, mellemledere, personalechefer, selvstændige og ansatte. Vi er alle bare
mennesker, som ønsker et liv, der gør os glade. Både når vi er på arbejde og når vi er derhjemme.

Hvis man ønsker radikal forandring i sit liv via mental udvikling og frigørelse fra gamle negative mønstre, er Gitte den største hjælp man kan ønske sig.

Fortroligt samspil, kompetente resultater og kundehistorier, der tæller.

Mine kunder er en mangfoldig skare af medarbejder og leder fra erhvervslivet for at nævne nogle: 

”Du går derfra med sænkede skuldre, et smil på læben og gode redskaber i tasken. Tusind tak, Gitte!” – Christian Hagen Langerhuus

Få pustet ud allerede idag

Book 10 min samtale:
100% uforpligtende

“Kære Gitte, Jeg vil bare sig tak for din hjælp! For mig satte din coaching en fantastisk proces i gang. Jeg kom for at finde ud af, hvad retning jeg skulle gå arbejdsmæssigt, og du tog fat et helt andet sted, end jeg havde forventet. Jeg er blevet et helt andet menneske privat, med overskud så tak for dine 360 grader coaching”. Kærlig hilsen Anne Mette

"Mit ønske er, at du opnår meningsfulde samtaler af høj kvalitet og føler, at dine sessioner er konstruktive."