Intet er lige ud af landevejen, og det er min coaching hellere, ikke. Jeg følger ikke en fast skabelon, men tager altid udgangspunkt i dit individuelle og særlige “landkort” og problemstilling. Min hensigt er at skabe en positiv udviklingsproces for dig, udefra min brede palette af teknikker og værktøjer, og som har den bedste værdi for dig.

Coaching København – Intuitive nuancer skaber frigørelse

  • Oplever du, at din karriere er tidskrævende, hvor du er ambitiøs og ønsker at løfte ansvaret hver dag?
  • Kombineret med en familie, der er lige så tidskrævende og, hvor
    pligter og kærlighed tager af energi og overskud.
  • Vi er alle bare mennesker, som ønsker et liv, der gør os glade. Både når vi er på arbejde og når vi er derhjemme.

Coachingstil

En del af min coaching speciale er, at have fokus på intuitionen som mange kalder ”min mavefornemmelse”.

Den kan mærkes som ondt i maven, hovedpine og nakkespændinger – og ofte fordi vi kritiserer os selv alt for meget.

Vi kritiserer os selv for alt det, vi ikke duer til. I en hård og skamfuld tone. Og i et omfang, der slet ikke svarer til omgivelsernes opfattelse. Hvis vi i stedet lytter til vores intuition og lader den være en markør for, hvad vi har lyst til, får vi en positiv energi, som vi kan bruge aktivt.

Det har ofte nogle kortvarige konsekvenser – der måske er lidt hårde og kan betyde, at vi vælger at fastholde negative mønstre. Simpelthen fordi vi ikke kan overskue disse kortvarige konsekvenser. Negative mønstre er også et træk jeg arbejder med i Clairvoyance.

Tør man arbejde med et lidt længere perspektiv og blive coachet til at håndtere forandringer på en tryg måde, fordi man har både set nuancerne i sin tvivl, angst, begejstring, glæde, sorg og skam, så vokser man som menneske.

De 4 coaching processer

Når du investerer i dig selv, lærer du via konstruktive samtaler at kigge på dig selv med kærligere øjne. Du får overskud til at klare ansvar og tage dine udfordringer med mere ro. Som coach og spirituel rådgiver bruger jeg min intuition til at vælge de metoder, der fungerer bedst for dig. Det kan f.eks. være;

Visuel coaching:

Du taler, jeg tegner og spørger. Visuel forståelse gør det lettere at give dig et billede af dine udfordringer. Ud fra dine svar tegner jeg et samlet, struktureret billede på flipoveren af dine udfordringer. Tegningerne fungerer som visuelle referater, der skaber en rød tråd og en god forståelse at arbejde ud fra.

Spirituel rådgivning:

Jeg ”stiller ind”, du modtager og spørger! Ved at benytte denne bro til det spirituelle kan vi gå direkte til sagen, åbne for dine blinde vinkler og få bekræftet, om det du tænker, er det rigtige. Jeg giver dig også konstruktive råd og metoder til, hvordan du bedst kan gå videre.

Dit familiemønster:

Vi er født ind i en familie, som vi lærer at tilpasse os, for at få det hele til at fungere. Men du kan opleve dig forkert sammen med familien, og måske gøre alt for at undgå dem. I denne teori finder du forklaringer, der healer og sætter dig i fokus for at få indre fred og færre konflikter via din familiedynamik.

Personlig profil:

Du får fokus på dig og dine præferencer. Her lærer du, hvordan lige præcis du kan at undgå stress og få opmærksomhed på, hvad der giver energi til dit arbejde og hjemme i familien. Du vil dermed lettere kunne vælge, hvad der giver dig energi, og sortere det fra, der dræner dig.

Hvorfor har du brug for coaching?

De fortællinger, vi har om os selv og hinanden, former os. Vi bliver den historie, vi fortæller os selv og andre. Men der findes alternative historier, som giver et helt andet perspektiv på både din fortid, nutid og fremtid.

Min hensigt er at skabe mest mulig refleksion og forstyrrelse i din vante tankegang og måde at anskue verden på.

Dette er en vigtig forudsætning for en mere grundlæggende forandring. Gennem mine nysgerrige, uddybende og til tider konfronterende spørgsmål, får du adgang til helt nye tanker og en helt ny forståelse for din adfærd og tænkning.

Hvis du både ønsker at være ansvarsfuld og være en god udgave af dig selv, med færre bekymringer og mere indsigt, så er coaching noget for dig!

Livsforandringer set gennem mine klienters øjne!

Jeg har en mangfoldig skare af klienter, private der henvender sig med tvivl og søger at finde en god balance mellem familielivet og deres karriere.

Hvad du kan forvente af en coaching med mig?

Det, du kan forvente i vores samtaler, er, at jeg ikke følger nogen fast skabelon, men altid tager udgangspunkt i dig og dit særlige “landkort”.

Jeg spørger, bruger min brede palet af teknikker og værktøjer, for at give dig konkrete øvelser, hvor jeg udvælger det, der har den bedste værdi for dig.

Du får et visuelt referat, der giver dig forståelse til at få skabt en rød tråd i dine tanker. Så du kan sortere i det, som fylder og tapper dig for energi.

Du får fokus på dit potentiale, med et overordnet formål, nemlig at du får dig selv tilbage med energi, kan sige til og fra, så dit potentiale er i fokus.

Hvis man ønsker radikal forandring i sit liv via mental udvikling og frigørelse fra gamle negative mønstre, er Gitte den største hjælp man kan ønske sig.

Fortroligt samspil, kompetente resultater og kundehistorier, der tæller.

Mine kunder er en mangfoldig skare af medarbejder og leder fra erhvervslivet for at nævne nogle: 

Kære Gitte, din empati og forståelse for mennesket, uden overhovedet at kende i det her tilfælde ”mig” gav mig ro og tillid. En følelse, at uanset hvad jeg sagde eller gav dig af oplysninger, vil du kunne rumme og give et billede, som på en måde blev levende og gav mening for mig”.

Et udsnit Hanne skrev til mig, efter endt forløb.

Få pustet ud allerede idag

Book 10 min samtale:
100% uforpligtende

“Kære Gitte, Jeg vil bare sig tak for din hjælp! For mig satte din coaching en fantastisk proces i gang. Jeg kom for at finde ud af, hvad retning jeg skulle gå arbejdsmæssigt, og du tog fat et helt andet sted, end jeg havde forventet. Jeg er blevet et helt andet menneske privat, med overskud så tak for dine 360 grader coaching”. Kærlig hilsen Anne Mette

"Mit ønske er, at du opnår meningsfulde samtaler af høj kvalitet og føler, at dine sessioner er konstruktive."