Clairvoyance er en form for “lasersyn”, hvor jeg ser det, vi sammen skal arbejde med. Det giver et godt fundament og er et effektivt “værktøj” som jeg bruger i min rådgivning til at fornemme dit potentiale og dine muligheder. Dette bringer dig hurtigt og effektivt frem til de vigtigste temaer og de steder, der skal sættes ind i de kommende sessioner.

Clairvoyance København – Intuitiv tilgang giver mere indsigt!

 • Ønsker råd om, hvordan du skal arbejde med dine problemer og hvad du skal gøre fremadrettet.
 • Har behov for, at dine problemer tages alvorligt, accepteres og bliver set med nogle kærlige øjne, hvor du samtidig får konkrete og specifikke svar.
 • Har brug for at blive mødt lige præcis der, hvor du er.
 • Ønsker at blive understøttet i, hvad der er godt at gøre for dig lige nu.

Hvad gør clairvoyance?

Clairvoyance er at kunne fornemme et andet menneskes potentialer og muligheder. Clairvoyance er en form for “lasersyn”, hvor jeg ser det, vi sammen skal arbejde med. Det giver et godt fundament og er et effektivt “værktøj” som jeg bruger i min rådgivning. Dette bringer dig hurtigt og effektivt frem til de vigtigste temaer og de steder, der skal sætte ind i de kommende sessioner.
Jeg tilbyder forløb, da jeg kun ønsker at arbejde med det, der skaber udvikling, forandring og holdbare resultater.

Et forløb hos mig starter med en clairvoyance, hvor jeg bruger mine clairvoyante evner til at stille ind på dig, dine potentialer og dine mulige forhindringer for at kunne udleve dit fulde potentiale.

Livsforandringer set gennem mine klienters øjne!

Jeg har en mangfoldig skare af klienter, private der henvender sig med tvivl og søger at finde en god balance mellem familielivet og deres karriere.

DIT POTENTIALE

Jeg har udviklet konkrete værktøjer til at håndtere hverdagen gennem uddannelse, 32 års arbejde med mennesker og ikke mindst i livet, hvor det at være mor til tre piger er min livskraft – på godt og ondt.

Som menneske handler det meget om at bruge sin intuitive impuls og se potentialet i den. Vi har alle sammen en intuitiv impuls, som vi ofte ikke bruger. Det er typisk noget vi har lært os selv, da vi var små og fik at vide, at det vi gjorde, var forkert.

Jeg kan åbne op for den intuitive impuls og gennem respektfulde samtaler, effektive arbejdsmetoder og clairvoyance lede dig i retning af at finde de rigtige svar, som forløser og skaber forandring. Så du kan etablere en karriere og et bagland i balance.

Det er min vision, at skabe bevidsthed og arbejde med ens personlige handlerum. På den måde får du øje på dine muligheder og indre barrierer, der står i vejen for at du kan etablere den balance dudrømmer om.

Hvis man ønsker radikal forandring i sit liv via mental udvikling og frigørelse fra gamle negative mønstre, er Gitte den største hjælp man kan ønske sig.

Fortroligt samspil, kompetente resultater og kundehistorier, der tæller.

Mine kunder er en mangfoldig skare af medarbejder og leder fra erhvervslivet for at nævne nogle: 

“Hvis man ønsker radikal forandring i sit liv via mental udvikling og frigørelse fra gamle negative mønstre, er Gitte den største hjælp man kan ønske sig.”

Få pustet ud allerede idag

Book 10 min samtale:
100% uforpligtende

Clairvoyance København - Indsigtsfuld, intuitiv og med en bred vifte af viden

 • Clairvoyance København: Har du svært ved at finde retning i dit liv lige nu? Og kunne du godt tænke dig at få vejledning i, hvor du skal bevæge dig hen?
 • Clairvoyance København: Er du single, skilt eller enlig forsøger og savner du en kæreste?
  og er du i tvivl om, hvorfor det ikke lykkes med dit kæresteliv?
 • Clairvoyance København: Er du demotiveret på dit job? Og er du måske i tvivl om, hvad du
  skal videre med i dit arbejdsliv herfra?
 • Clairvoyance København: Er du stresset på dit arbejde eller i dit liv generelt? Og har du svært ved at få sagt fra?
 • Clairvoyance København: Har du udfordringer med familien f.eks. efter en skilsmisse? Har du svært ved at håndtere f.eks. dine børn, barnebarn, svigerbørn, bonusbørn, Eks. partner, søskende eller forældre?
 • Clairvoyance København – Indsigtsfuld, intuitiv og med en bred vifte af viden.
 • Clairvoyance København: Få indsigt og retning, når du er faret vild. Jeg kan ikke tage beslutninger for dig, men jeg giver dig håb og indsigt i dine fremtidsperspektiver.
 • Clairvoyance København: Få værktøjer til at se klart hvad du skal gøre, inden du får fat i kæresten.Få fat i din indre kerne, så du bliver glad for dig selv, stopper jagten og får ryddet op.
 • Clairvoyance København: Få hjælp til at se klart på det arbejde du har allerede. Få hjælp til at mærke om du tager din plads, eller om du skal videre.
 • Clairvoyance København: Få afklaring med hvor din stress kommer fra. Få værktøjer til hvad din personlighed kræver for at blive afstresset.
 • Clairvoyance København: Få hjælp til at finde din egen rolle i systemet og blive voksen sammen med dine børn og forældre. Få afklaret, hvordan du gerne vil have det i din familie.
 • Clairvoyance København: Læs mere om hvordan din clairvoyance København foregår hos mig.

“Kære Gitte, Jeg vil bare sig tak for din hjælp! For mig satte din coaching en fantastisk proces i gang. Jeg kom for at finde ud af, hvad retning jeg skulle gå arbejdsmæssigt, og du tog fat et helt andet sted, end jeg havde forventet. Jeg er blevet et helt andet menneske privat, med overskud så tak for dine 360 grader coaching”. Kærlig hilsen Anne Mette

"Mit ønske er, at du opnår meningsfulde samtaler af høj kvalitet og føler, at dine sessioner er konstruktive."