Coaching

Du er eksperten på dig, men mangler lige…

Overblik og klarhed til at du kan holde fast i dét der betyder noget, og mod til at sortere ud i dét, der ikke virker. Hvad der er reelle bekymringer og hvad der ikke er. Giv dig selv mere klarhed og ro til at leve dit liv

Erhverv

At være chef kan være et ensomt job

Udfordringer der ikke kan deles, og ansvarsområderne er mange.

At være ansat har mange udfordringer

Savner du at blive værdsat, træt af jobbet eller chefen. Savner du at bruge flere af dine talenter, og udvikler dine kompetencer.

Clairvoyance

Når alt det uforventet hjælper dig videre…

Clairvoyance stiller skarpt. Du får  indsigt og retning, når du er faret vild. Jeg kan ikke tage beslutningerne for dig, men giver dig fremtidsperspektiver der giver mening og mod til at fortsætte hvor dit hjertet vil hen.

Om Gitte

I 21 år jeg har arbejdet med mennesker i udvikling og min oplevelse, er at der altid er en vej. Det handler om at være villig til at tage konsekvenserne, som det har for at komme videre i livet.

Nogle gange er det små justeringer vi skal gøre og andre gange skal større skridt tages.

Jeg vil gerne inspirere og motivere mennesker til at investere i deres fremtid, der hjælper den enkelte med personlige udviklingsområder – det kan jeg takke være min erhvervserfaring.

Som coach, underviser & proceskonsulent, og min positive og vedholdende tilgang til problemløsninger, kombineret med min udvidede intuition. Mennesker i udvikling kræver ekspertise, det har jeg arbejdet med og løbende videreuddannet mig, til at kunne yde det bedste.

Det har også gjort mig klar til at dele det spirituelle og anvendt psykologi med mine kunder, med en rummelighed og et holistisk professionel syn på tilværelsen.  En af mine talenter er at viderebringe udvikling på en nem og overskuelig måde med masser af billeder, humor og en kant.

Husk. Du skal bare tage det første skridt Tlf. 26200486. Glæder mig til at sætte spot på nuancerne i dit liv og præsentere dig for nogle muligheder.