Bliv klogere på hvad jeg brænder for

Nogen kalder mig kontroversiel, skarp, modig, og andre hjertelig, jeg selv vil sige, at jeg er en blanding.

Hvor end, og med hvem, viser mine erfaringer mig, at vi ikke kommer så langt uden vores “mavefornemmelse” og vores sunde fornuft. MEN en travl hverdag får os til glemme at få begge sider med os – Det er her jeg kommer ind i billedet. Mennesker i udvikling kræver ekspertise, det har jeg arbejdet med og løbende videreuddanne mig indenfor, at kunne yde det bedste.

Jeg har et farverigt erfaringsgrundlag, der rækker vidt både fra det etableret uddannelsessystem og den alternative vinkel. Fra Danmark, Skandinavien, og som  selvstændig coach og clairvoyant, med en bred vifte af erfaringer fra par – , individuelle -, teenager samtaler og med større og mindre forløb for firmaer i egne lokaler på Østerbro.

Jeg begyndte at arbejde professionelt med mennesker i udvikling 1995. I livet, og professionelt har jeg oplevet, der er ikke nogen nem vej at gå, men der er altid en vej.

Jeg brænder for at inspirerer, udfordrer og give ny viden, videre til folk der vil, og tør investere i deres fremtid.

– Jeg vil sige efter 25 år erhvervserfaringer som coach, “At alle kan finde deres rette vej, vi skal bare finde den og turde gå den”. Det er der´ den største udfordring, er.

Coaching

Du er eksperten på dig, men mangler lige…

Overblik og klarhed til at du kan holde fast i dét der betyder noget, og mod til at sortere ud i dét, der ikke virker. Hvad der er reelle bekymringer og hvad der ikke er. Giv dig selv mere klarhed og ro til at leve dit liv

Erhverv

At være chef kan være et ensomt job

Udfordringer der ikke kan deles, og ansvarsområderne er mange.

At være ansat har mange udfordringer

Savner du at blive værdsat, træt af jobbet eller chefen. Savner du at bruge flere af dine talenter, og udvikler dine kompetencer.

Clairvoyance

Når alt det uforventet hjælper dig videre…

Clairvoyance stiller skarpt. Du får  indsigt og retning, når du er faret vild. Jeg kan ikke tage beslutningerne for dig, men giver dig fremtidsperspektiver der giver mening og mod til at fortsætte hvor dit hjertet vil hen.

Book en indledende samtale

Enhver retning starter med et skridt, men det er vigtigt at du føler at jeg er den rigtige hjælp for dig. Send mig en besked med dit telefonnummer og du vil få en gratis samtale, hvor vi finder ud af om jeg er den rigtige for dig.

Din henvendelse behandles fortroligt og du vil ikke modtage en masse trælse reklamer eller lignende fra mig.

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

/Gitte

10 + 10 =