“Min vision er, at skabe bevidsthed, indsigt og en god selvforståelse, og kærlige øjne på sig selv. Ved at bringe det spirituelle univers ind, mikset med konstruktiv coaching.”

Bliv klogere på hvad jeg brænder for

Min baggrund er et farverigt tæppe fra det etableret uddannelsessystem, til den spirituelle verden. Fra Danmark, Skandinavien, og som  selvstændig coach og clairvoyant, med en bred vifte af erfaringer fra par samtaler – , individuelle -, teenager samtaler og med større og mindre forløb for firmaer i egne lokaler på Østerbro.

Min historie starter med en provokation – Jeg begyndte at arbejde professionelt med mennesker i udvikling i 1995 provokeret af, at jeg oplevede at systemerne var for firkantet når mennesker var i krise. Der manglede plads til originalitet, mod til at gå helt egen veje og ikke møder mennesker og deres udfordringer lige præcis hvor de var.

Jeg arbejder udefra et holistisk syn med med konstruktiv coaching, spirituel rådgivning og familieopstilling som tre grundpiller.

Coaching

Du er eksperten på dig, men mangler lige…

Overblik og klarhed til at du kan holde fast i dét der betyder noget, og mod til at sortere ud i dét, der ikke virker. Hvad der er reelle bekymringer og hvad der ikke er. Giv dig selv mere klarhed og ro til at leve dit liv

Erhverv

At være chef kan være et ensomt job

Udfordringer der ikke kan deles, og ansvarsområderne er mange.

At være ansat har mange udfordringer

Savner du at blive værdsat, træt af jobbet eller chefen. Savner du at bruge flere af dine talenter, og udvikler dine kompetencer.

Clairvoyance

Når alt det uforventet hjælper dig videre…

Clairvoyance stiller skarpt. Du får  indsigt og retning, når du er faret vild. Jeg kan ikke tage beslutningerne for dig, men giver dig fremtidsperspektiver der giver mening og mod til at fortsætte hvor dit hjertet vil hen.

Book en indledende samtale

Enhver retning starter med et skridt, men det er vigtigt at du føler at jeg er den rigtige hjælp for dig. Send mig en besked med dit telefonnummer og du vil få en gratis samtale, hvor vi finder ud af om jeg er den rigtige for dig.

Din henvendelse behandles fortroligt og du vil ikke modtage en masse trælse reklamer eller lignende fra mig.

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

/Gitte

11 + 13 =