Gitte Christensen Damgaard

I min opvækst ledte jeg efter ”den røde tråd” for at finde ud hvor jeg hørte til.

Det gav mig mange erfaringer, lavt selvværd og en stærk ensomhedsfølelse, som jeg tog med ind i mit voksenliv, hvor jeg kæmpede med kærligheden, forståelse for min familiehistorie og dens dynamik, mit arbejdsliv og for at finde den rette karriereplatform.

Det blev en provokation, der kickstartede mig!

Da jeg mødte en konsulent, der var demotiveret frem for motiveret, viste disrespekt frem for respekt. To adfærdsmønstre, der kan få mig op af stolen. Jeg tog en voksenpædagogiske uddannelse og derefter tog min karriere fart, som jeg har videre udviklet med konkrete værktøjer gennem uddannelse og med 32. års erfaringer med menneskelige processer.

Min erfaring
Er, at jeg på egen krop og som konsulent og coach har oplevet at systemerne er for firkantede, og der mangler plads til originalitet, mod til at gå helt egen veje og møder mennesker og deres udfordringer lige præcis hvor de er.

Jeg har den grundholdning, at der skal være plads til at alle. Derfor arbejder jeg udefra et holistisk syn med konstruktiv coaching, spirituel rådgivning og familieopstilling som tre grundpiller.

“Min vision er, at skabe en god selvforståelse, klarhed, egen anerkendelse og kærlige øjne på sig selv. Ved at bringe det spirituelle univers ind, mikset med konstruktiv coaching.”

Få pustet ud allerede idag

Book 10 min samtale:
100% uforpligtende

Centralt beliggende på Østerbro