Et unødvendigt lægebesøg, hvis jeg var modig nok.

af Gitte

Vi ved det godt, men forventningerne tager over! Det går stærkt, og vi forventer også af os selv, at vi kan følge med på mobil, på computeren. Vi lever i en verden hvor det meste er faktas, konkret, målbart, og en hurtigt tilgang til ny viden med vores allesammens – GOOGLE

Det giver os meget viden, men gør os ikke nødvendigvis klogere. Som PH eller en anden personlighed engang udtrykket det: ”Jo mere vi ved, jo mere bliver vi klar over hvor lidt vi ved”.

Her taler jeg om paratviden – MEN min pointe er; Hvor godt kender vi os selv – Jo tak, måske mange selvhjælpsbøger senere – Men spørgsmålet er stadig det samme; Hvor godt kender du dig selv?

Jeg kender det fra mig selv, i min klinik som coach og clairvoyant hvor store udfordringer vi har, når vores bevidsthed skal flytte sig fra hovedets impulser = Fornuften  – Hen til hjertes impulser = følelserne. Vi giver generelt ikke meget opmærksomhed til hjertet energien. Nå jo, det skal lige være hvis vi går ned med stress, eller får stresssymptomer. Så begynder vi MÅSKE at reagerer!

Vi er trænet godt i fornuft, den der sørger for at vi ikke går over for rødt, at vi passer vores arbejde og vi betaler vores husleje til tiden. Men den anden side  hjerteenergien den hjælper os til at mærke hvad der betyder noget for os, som f.eks. mere ro i livet, eller om de mennesker vi omgiver os med er gode for os, eller ej og meget andet.

Når vi ignorerer vores følelser kan vi reagere fysisk ved at få ondt i maven, få feber eller forkølelse igen og igen – Jeg har været ved lægen, og troet at den var hel gal – Men nej, hun kiggede på mig og sagde jeg var helt sund efter at have fået utallige blodprøver, og andre undersøgelser.

Efter sådan en omgang med lægen har jeg taget en time-out og stillet mig selv det svære spørgsmål; ”Hvad spekulerer du på, som du ikke vil være ved. SVAR helt ærligt”.

Nogen gange bekymringer jeg mig uden grund, og andre gange er der noget om det.

Konsekvenserne være at gøre noget ved problemet, kan umiddelbare bare virke for store, og derfor har jeg ignoreret det alt for længe. Ja, altså indtil jeg fysisk har fået ondt, og på den måde inddirekte fået øje på noget ikke var i orden.

Bekymringer du dig unødigt, eller er der noget om det?

Der er tre kategorier du kan sortere dem ud fra;

  1. Er det noget du kan gøre noget ved?
  2. Noget du har indflydelse på?
  3. Noget du med fordel at give slip på?

Jeg stiller spørgsmålet, fordi det virkelig kan spare meget tid, på unødig bekymringer, stress og andre dårligdomme hvis vi har modet til at give slip, eller gøre noget ved problemet.

Glæder og succes er faktisk det vi har sværest ved at håndtere. Selvom vi siger noget andet – Har hjertet ikke den samme oplevelse af modet til at møde succes, glæde, og nysgerrig til at få af det gode ud af livet. Tør du stråle, at være dig, lige der´ hvor du er bedst udgave af dig?

/ Gitte

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 26200486 eller sende en besked.