– En underlig giraf – eller også er den helt normal?

af Gitte

Jeg er en af dem som bare har så meget på hjertet, at jeg ikke altid selv kan følge med hverken i skrift eller tale. Det er ikke noget jeg tænker over hver dag, men jeg får øje på det når jeg sidder og skriver nyhedsbreve, der´ opdager jeg hvor svært det falder mig, begrænsnings-kunst.

JA – bare ordret begrænsning, har jeg aldrig brudt om.

Hvorfor skal vi egentlig begrænse os – i holdninger – i følelser og i livet generelt? – Det har jeg aldrig helt forstået.

Hvem siger vi skal det?

Og du må da også opleve at blive begrænset, der´ hvor du har lyst at folde dig ud?

Tag nu bare mig som et godt eksempel: jeg er 187 cm, se det kan man da kalde at fylde i landskabet? Det har den betydning, at når jeg sprede armene ud i begejstret, hvilke jeg gør tit, fylder jeg også 187 cm, vandret.

Med andre ord, så fylder jeg bare meget i landskabet.

Siden jeg var ung har jeg sammenlignet mig med kvinder på 175 cm og som bruger en størrelse 38, hvilken er den størrelse tøj jeg brugte som 16 år. Det skal jeg da lige hilse at sige, ikke gøre noget godt ved selv-følelsen.

Nu jeg er i gang…

Så er jeg født som clairvoyant, og det skal jeg da også lige sige ikke er den nemmeste hylde at lande på. Jeg er opvokset med andre som ikke havde den evne, og derfor synes de fleste at jeg var for underlig, uhyggelige, skør, ustabil og mange andre ting man helst skal holde sig langt væk fra. Jeg har haft perioder hvor jeg troede på dem.

Med tiden har det heldigvis ændrede sig meget, så nu møder jeg flere som tror på clairvoyance, f.eks dig der læser mig

Jeg oplever stadig at være i gråzonen, af hvad der er acceptable, men det vigtigste er sådan set også at jeg acceptere mine evner, nu.

Min pointe er:

Hvem er det så lige vi hører først efter – Har du gætte det?

Ja, selvfølgelig dem som ikke giver os den gode energi. Vi forærer vores gode energi væk, og bliver en mindre udgave af den bedste udgave af os selv.
Jeg skriver dette, for du måske kan bruge mine observationer til noget.

Så du ikke længere behøver at sammenligne dig med nogen, eller noget der er mindre, eller som slet ikke matcher dig.

Forstil dig, hvis en elefant skulle sammenligne sig med nogen, så ville det jo nok ikke være en tiger. Jeg stemmer på, den vil gå til sin egen art. Kan du se min pointe´?
Hvem giver dig god energi, kan se dig som den du er, og som siger til dig: “MERE AF DIG lige som du er”.

Prøv at tænke på tre personer der ser dig, lige som du er, som fylder dig med glæde? Og tag imod deres gode energi, som den gave det er – og nyde det.

/Gitte

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 26200486 eller sende en besked.