Du behøver ikke at være clairvoyant, for at bruge din intuitive sans.

Vi har alle sammen en intuitiv impuls, som vi ikke får brugt.

Det er typisk noget vi har lært at ignorere, da vi var små og fik at vide, at det vi tænkte og handlede på, ikke var rigtig.

Sidst vi sås, var måske til en coaching og hvor du også oplevede at blive bekræftet i det du længe havde gået og tænkt på, men havde tvivlede på, om det nu var rigtig.

Og, det var garanteret, rigtigt.

Jeg hjælper med at åbne op for den intuitive impuls og gennem respektfulde samtaler og effektive arbejdsmetoder, leder dig i retning af at finde de rigtige svar, der forløser og skaber forandring.
Så du kan etablere en balance i dit liv, der giver overskud og ro.

Vi glemmer os selv
Hvis karrierehjulet skal køre ordentligt, skal baglandet også være i orden. Det kan være svært, da vi er så utrolige ansvarsfulde i vores jobs og overfor vores familie. At glemme sig selv er det nemmeste. Når det er nok kan nogen mærke den stille angst, der bremser for energien.

Man kan få følelsen af, at give og give. Og til sidst har man ikke mere at give af. Når bægeret er fyldt, kan man mærke vrede, tristhed, irritation, depression og søvnproblemer.
Det går ud over familien og arbejdet.
Et forløb hos mig handler om at du får din energi tilbage og du lærer at lytte til din intuitive impuls.

Det handler om at få tid til sig selv.
At få vendt store og mindre bekymringer, uden at du er forpligtet over for dine omgivelser. Vi er alle sammen nervøse for, at vi gør noget forkert eller såre nogen. Mange siger, når de kommer her, at ”nu er det måske dumt, det jeg siger men…”. Der er ikke noget, der er dumt. Når man kommer til mig, står døren åben og vi kan tale om alt.

Når man investerer i sig selv, lærer man at kigge på sig selv med kærligere øjne og skaber de forandringer i dig selv og i dit liv, så der kommer en balance, der giver dig livskraft til at handle.

Jeg laver både coaching i min klinik på Ryesgade 57 og online samt over telefon, så man ikke er begrænset af geografien. Jeg kan kontaktes på telefon 2620 0486 eller på hjemmesiden www.damgaardchristensen.dk.


Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 26200486 eller sende en besked.