Coaching København – Intuitive nuancer skaber frigørelse

Intet er lige ud af landevejen, og det er min coaching hellere, ikke. Jeg følger ikke en fast skabelon, men tager altid udgangspunkt i dit individuelle og særlige “landkort” og problemstilling. Min hensigt er at skabe en positiv udviklingsproces og bæredygtig forandring for dig. Ud fra min brede palette af teknikker og værktøjer, udvælger jeg det, den bedste værdi for dig.

For at nævne nogle af mine mange metoder: Anerkendende coaching, Meyers Briggs typeindikator, NLP, Joharis vindue, familieopstilling.

Min hensigt er altid at skabe mest mulig refleksion og forstyrrelse i din vante tankegang og måde at anskue verden på, da dette er en vigtig forudsætning for mere dybtliggende forandring. Der findes mange perspektiver på og oplevelser af en given udfordring. Gennem mine nysgerrige, uddybende og til tider konfronterende spørgsmål får du adgang til helt nye tanker og en helt ny forståelse for din adfærd og forholdemåde.

De fortællinger vi har om os selv og hinanden former os. Vi bliver den historie, vi fortæller os selv og andre. Men der findes alternative historier, som giver et helt andet perspektiv på både fortid, nutid og fremtid. Min opgave som coach er at bevidstgøre dig om dine gamle uhensigtsmæssige fortællinger og sammen med dig skabe nye, mere opløftende og konstruktive fortællinger.

Jeg har været igennem et fantastisk forløb hos Gitte…jeg kom med mange spørgsmål….som jeg faktisk troede jeg selv bedst kunne besvarer, men Gitte fik vendt op og ned på alle de gamle mønstre og hjalp mig til et nyt liv. Jeg har sendt flere til Gitte, og fortæller gerne vidt og bredt til alle der vil høre på mig, om den store hjælp jeg har fået.

Så hvis du synes de gamle mønstre sidder lidt for fast, så vil jeg anbefale et forløb hos Gitte.

Jeg håber ikke det gør noget at jeg skriver. Jeg ville bare lige sige, at når jeg kigger tilbage på hvordan jeg havde det for et år siden, og hvordan jeg har det nu, så har jeg gjort gigantiske fremskridt.

Der er stadig en masse ting som jeg har svært ved, ikke kan overskue, og ikke er glad for, men jeg forstår mig selv godt nok til at kunne håndtere det, og om ikke andet sige fra. Jeg tror ikke det gik op for mig, hvor meget jeg i virkeligheden var ude hvor jeg ikke kunne bunde, men nu er jeg tæt nok på land til ikke at være i tvivl om hvor vigtigt det er at jeg ikke lader mig selv komme derud igen.

Du var en gigantisk hjælp for mig sidste år, og det er jeg sindsygt glad for. Masser af Knus fra Maja

“Kære Gitte,

Din empati og forståelse for mennesket uden overhovedet at kende i det her tilfælde “mig” gav mig en ro og en tillid.

En følelse, at uanset hvad jeg sagde eller gav dig af oplysninger ville du kunne rumme og give et billede, som på en måde blev levende og gav mening for mig.

Jeg ved efter mit 3 timers møde med dig hvor vi gik Hillerød tynd – at står jeg i en samme situation igen og har brug for svar ved jeg hvem jeg skal ringe til.

Du er ærlig og ligefrem, og mønster bryder på en måde som kun kan motivere mig. Jeg har ikke brug for at blive aget på min kind men derimod brug for at blive konfronteret med det jeg mister ved ikke at handle.

Du fik vist mig med din gestikuleren og fortalt mig på hvilke måder jeg også kunne se det, uden på nogen måde at være manipulerende eller bedre vidende. Du har en fantastisk humor som du formår at bruge billedligt, så jeg ikke andet end kunne grine af mig selv og se det komiske i forskellige situationer.

Du er et livsstykke som skal opleves, og vores veje vil mødes inden længe.

– Yvonne

Book en indledende samtale

Enhver retning starter med et skridt, men det er vigtigt at du føler at jeg er den rigtige hjælp for dig. Send mig en besked med dit telefonnummer og du vil få en gratis samtale, hvor vi finder ud af om jeg er den rigtige for dig.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på tlf 26 20 04 86.

Din henvendelse behandles fortroligt og du vil ikke modtage en masse trælse reklamer eller lignende fra mig.

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

/Gitte

15 + 3 =

Om Gitte

Min historie startede for 27 år siden med en provokation – Jeg begyndte at arbejde professionelt med mennesker i udvikling i 1995 provokeret af, at jeg oplevede at systemerne var for firkantet når mennesker var i krise. Der manglede plads til originalitet, mod til at gå helt egen veje og ikke møder mennesker og deres udfordringer lige præcis hvor de var.

Jeg arbejder udefra et holistisk syn med med konstruktiv coaching, spirituel rådgivning og familieopstilling som tre grundpiller.

Min vision er, at skabe en god selvforståelse, klarhed, egen anerkendelse og kærlige øjne på sig selv. Ved at bringe det spirituelle univers ind, mikset med konstruktiv coaching.”

Jeg vil glæder mig til at præsentere, nogle muligheder for dig. TLF. 26200486