Coaching København – Intuitive nuancer skaber frigørelse

Intet er lige ud af landevejen, og det er min coaching hellere, ikke. Jeg følger ikke en fast skabelon, men tager altid udgangspunkt i dit individuelle og særlige “landkort” og problemstilling. Min hensigt er at skabe en positiv udviklingsproces og bæredygtig forandring for dig. Ud fra min brede palette af teknikker og værktøjer, udvælger jeg det, den bedste værdi for dig.

For at nævne nogle af mine mange metoder: Anerkendende coaching, Meyers Briggs typeindikator, NLP, Joharis vindue, familieopstilling.

Min hensigt er altid at skabe mest mulig refleksion og forstyrrelse i din vante tankegang og måde at anskue verden på, da dette er en vigtig forudsætning for mere dybtliggende forandring. Der findes mange perspektiver på og oplevelser af en given udfordring. Gennem mine nysgerrige, uddybende og til tider konfronterende spørgsmål får du adgang til helt nye tanker og en helt ny forståelse for din adfærd og forholdemåde.

De fortællinger vi har om os selv og hinanden former os. Vi bliver den historie, vi fortæller os selv og andre. Men der findes alternative historier, som giver et helt andet perspektiv på både fortid, nutid og fremtid. Min opgave som coach er at bevidstgøre dig om dine gamle uhensigtsmæssige fortællinger og sammen med dig skabe nye, mere opløftende og konstruktive fortællinger.

Jeg har været igennem et fantastisk forløb hos Gitte…jeg kom med mange spørgsmål….som jeg faktisk troede jeg selv bedst kunne besvarer, men Gitte fik vendt op og ned på alle de gamle mønstre og hjalp mig til et nyt liv. Jeg har sendt flere til Gitte, og fortæller gerne vidt og bredt til alle der vil høre på mig, om den store hjælp jeg har fået.

Så hvis du synes de gamle mønstre sidder lidt for fast, så vil jeg anbefale et forløb hos Gitte.

Jeg håber ikke det gør noget at jeg skriver. Jeg ville bare lige sige, at når jeg kigger tilbage på hvordan jeg havde det for et år siden, og hvordan jeg har det nu, så har jeg gjort gigantiske fremskridt.

Der er stadig en masse ting som jeg har svært ved, ikke kan overskue, og ikke er glad for, men jeg forstår mig selv godt nok til at kunne håndtere det, og om ikke andet sige fra. Jeg tror ikke det gik op for mig, hvor meget jeg i virkeligheden var ude hvor jeg ikke kunne bunde, men nu er jeg tæt nok på land til ikke at være i tvivl om hvor vigtigt det er at jeg ikke lader mig selv komme derud igen.

Du var en gigantisk hjælp for mig sidste år, og det er jeg sindsygt glad for. Masser af Knus fra Maja

“Kære Gitte,

Din empati og forståelse for mennesket uden overhovedet at kende i det her tilfælde “mig” gav mig en ro og en tillid.

En følelse, at uanset hvad jeg sagde eller gav dig af oplysninger ville du kunne rumme og give et billede, som på en måde blev levende og gav mening for mig.

Jeg ved efter mit 3 timers møde med dig hvor vi gik Hillerød tynd – at står jeg i en samme situation igen og har brug for svar ved jeg hvem jeg skal ringe til.

Du er ærlig og ligefrem, og mønster bryder på en måde som kun kan motivere mig. Jeg har ikke brug for at blive aget på min kind men derimod brug for at blive konfronteret med det jeg mister ved ikke at handle.

Du fik vist mig med din gestikuleren og fortalt mig på hvilke måder jeg også kunne se det, uden på nogen måde at være manipulerende eller bedre vidende. Du har en fantastisk humor som du formår at bruge billedligt, så jeg ikke andet end kunne grine af mig selv og se det komiske i forskellige situationer.

Du er et livsstykke som skal opleves, og vores veje vil mødes inden længe.

– Yvonne

Book en indledende samtale

Enhver retning starter med et skridt, men det er vigtigt at du føler at jeg er den rigtige hjælp for dig. Send mig en besked med dit telefonnummer og du vil få en gratis samtale, hvor vi finder ud af om jeg er den rigtige for dig.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på tlf 26 20 04 86.

Din henvendelse behandles fortroligt og du vil ikke modtage en masse trælse reklamer eller lignende fra mig.

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

/Gitte

7 + 3 =

Om Gitte

 

I 25 år jeg har arbejdet med mennesker i udvikling og min oplevelse, er at der altid er en vej. Det handler om at være villig til at tage konsekvenserne, som det har for at komme videre i livet.

Nogle gange er det små justeringer vi skal gøre og andre gange skal større skridt tages.

Jeg vil gerne inspirere og motivere mennesker til at investere i deres fremtid, der hjælper den enkelte med personlige udviklingsområder – det kan jeg takke være min erhvervserfaring.

Som coach, underviser & proceskonsulent, og min positive og vedholdende tilgang til problemløsninger, kombineret med min udvidede intuition. Mennesker i udvikling kræver ekspertise, det har jeg arbejdet med og løbende videreuddannet mig, til at kunne yde det bedste.

Det har også gjort mig klar til at dele det spirituelle og anvendt psykologi med mine kunder, med en rummelighed og et holistisk professionel syn på tilværelsen.  En af mine talenter er at viderebringe udvikling på en nem og overskuelig måde med masser af billeder, humor og en kant.

Jeg begyndte at arbejde professionelt med mennesker i udvikling i 1995 og officielt som clairvoyant i 2000 efter at være blevet bekræftet i min kunnen, på Gertrud Berlon Clairvoyanceskole.

I mit virke, lægger jeg meget vægt på følgende områder:

  • At alle mennesker er i stand til at klare sig selv, og faser med tristhed, er at være faret vild, MEN det varer kun en periode.
  • At vi hver især finder vores retning, og at vi får nogle værktøjer der gør os i stand til at være den bedste udgave af os selv.
  •   At livsfaser er faser der skal udnyttes og det vigtige er, hvordan vi husker, lagrer og bruger vores erfaringer.
  • At vi arbejder med alle de mange valg og  beslutninger der skal tages hver dag, men at vi skal forsøge at finde en balance i hverdagen alligevel, selvom at det kan være svært.

Du skal bare tage det første skridt – Tlf. 26200486 – Glæder mig til at præsentere, nogle muligheder for dig.