Clairvoyance – Intuitiv tilgang giver mere indsigt

En clairvoyant kan ikke se alt, men får kun de ting vist, som er det bedste for os lige her og nu i forhold til vores udvikling. Det er vigtigt, at du lader være med at benytte en clairvoyant til at give dig en facitliste på din livssituation. Clairvoyance er rådgivning, og det er helt op til dig selv, om du vil benytte dig af de råd, du modtager. Der kan indikeres problematikker, som kræver et mere personligt arbejde.

Vi har vores frie villig til at ændre og til at vælge vores egen veje.

Det er vigtigt, at du mærker efter i dig selv, om det den clairvoyante siger føles rigtigt og som noget, du kan bruge. Det er i sidste ende dit liv, og dig selv, der skal træffe valgene og dig der skal træde trinene.

Er en god metode til at finde ud af, hvordan du skal arbejde med dine problemer, og hvor det vil være bedst for dig at søge hen.

Nogle skal til psykolog, nogle har brug for fysiske tiltag, nogle skal lære at sige fra og andre har brug for noget helt andet.

Clairvoyance er især god når

  • Du ønsker råd om, hvordan du skal arbejde med dine problemer og hvad du skal gøre fremadrettet
  • Du har behov for, at der bliver gået direkte, meget konkret og helt specifikt til dine problemer
  • Du har brug for at blive mødt lige præcis der, hvor du er
  • Du ønsker at blive understøttet i, hvad der er godt at gøre for dig lige nu
  • Du mangler hjælp til at få afklaring om, hvilke valg du står overfor lige nu 

At få en clairvoyance hos Gitte er for mig at få adgang til en indsigt som jeg både har og ikke har i forvejen. Med et præcist snit og uden spørgsmål kortægger Gitte, hvor jeg står lige nu privat og i arbejdet, hvorfor jeg oplever det, jeg gør, og hvad mine vigtigste opgaver er at tage vare på. Det giver mig en afklaring, ro og mål, som jeg ikke har oplevet tidligere – og ikke mindst en mening i alt det, der kan synes kaotisk og forvirrende. Det er en lise for sjælen på helt lavpraktisk vis at blive bevidst om, hvor der nu skal tages fat. Det er præcis dét Gitte kan; gå direkte til sagen og give konstruktive råd til, hvordan jeg bedst kan gå videre. Hun er den dygtigste clairvoyante, jeg har mødt, og jeg kan ikke anbefale hende nok, hvis du vil have åbnet vinduet til dit liv og tage aktivt ansvar for, hvordan du takler dine udfordringer. Hvordan i alverden hun kan se så klart er mig ubegribeligt, men det er utroligt virkningsfuldt og berigende hver gang. Hun går bagved ting, som jeg har glemt og husker mig på det, som er det væsentligste, og den evne er uvurderlig. Tusind tak, fordi, du gør det, du gør, Gitte.

Vibeke Hansen

Gitte tænder for musikken og beder mig slappe af. Da den stopper, kigger vi på hinanden, og jeg er spændt på, om hun har fået nogle informationer. Det har hun. ”Du var en rigtig ballademager som barn hva? Hold da op de voksne har haft svært ved at holde styr på dig,” udbryder hun. Jeg er et øjeblik lidt forbløffet over, at hun er så konkret. Jeg havde næsten glemt den side af mig selv, men ja det er rigtigt. Jeg gjorde konstant det, jeg ikke måtte – løb hjemmefra, hapsede æbler, som blev solgt på vejen, pjækkede fra skole, stjal smykker fra min mors smykkeskrin osv.

Herefter kører samtalen frem til i dag, og alt hvad hun siger, giver mening. Hun hjælper mig med at få afklaring på store spørgsmål, så jeg får retning på, hvor jeg skal gå hen. Jeg bliver særligt imponeret, da hun får åbnet op til mit hjem, hvor hun kan se, at jeg stort set aldrig er. Hun beder mig gøre en indsats for at gøre det hyggeligt, putte flere farver ind, og sørge for at holde selskaber. ”Du har brug for en hyggelig base, som bare er din,” siger hun. Straks gik jeg hjem og brugte hele weekenden på at skabe hygge med blomster, frugt og farvede puder.  Og gud, hvor er det skønt. Det er ikke sidste gang, at jeg suser til clairvoyance hos Gitte!

Karin Kristensen

Clairvoyance kan hjælpe dig når…

 

Clairvoyance København | Behov for afklaring om arbejde og privatliv

Clairvoyance København: Har du svært ved at finde retning i dit liv lige nu? – og kunne du godt tænke dig at få vejledning i, hvor du skal bevæge dig hen?

Clairvoyance København: Er du single eller enlig forsørger, og savner en kæreste? – og er du i tvivl om, hvorfor det ikke lykkes med dit kæresteliv?

Clairvoyance København: Er du demotiveret på dit arbejde? – og er du måske i tvivl om, hvad du skal videre med i dit arbejdsliv herfra?

Clairvoyance København: Er du stresset på dit arbejde eller i dit liv generelt? – og har du svært ved at få sagt fra?

Clairvoyance København: Har du udfordringer med familien? – har du svært ved at håndtere f.eks. dine børn, børnebørn, svigerbørn, bonusbørn, søskende eller forældre?

Clairvoyance København, clairvoyant København: Bestil tid til Clairvoyance København

Clairvoyance København, clairvoyant København | Indsigtsfuld, intuitiv og med en bred vifte af viden

Clairvoyance København: Få indsigt og retning, når du er faret vild. Jeg kan ikke tage beslutninger for dig, men jeg giver dig håb og indsigt i dine fremtidsperspektiver

Clairvoyance København: Få værktøjer til hvad du skal gøre inden du får fat i kæresten. Få fat i din indre kerne, så du bliver glad for dig selv, stopper jagten og får ryddet op

Clairvoyance København: Få hjælp til se klart på det arbejde du har allerede. Få hjælp til at mærke om du tager din plads, eller om du skal videre

Clairvoyance København: Få afklaring med hvor din stress kommer fra. Få værktøjer til hvad din personlighed kræver for at blive afstresset

Clairvoyance København: Få hjælp til at finde din egen rolle i systemet og blive voksen sammen med dine børn og forældre. Få afklaret, hvordan du gerne vil have det i din familie.

Book en indledende samtale

Enhver retning starter med et skridt, men det er vigtigt at du føler at jeg er den rigtige hjælp for dig. Send mig en besked med dit telefonnummer og du vil få en gratis samtale, hvor vi finder ud af om jeg er den rigtige for dig.

Din henvendelse behandles fortroligt og du vil ikke modtage en masse trælse reklamer eller lignende fra mig.

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

/Gitte

2 + 3 =

Det er præcis dét Gitte kan; gå direkte til sagen og give konstruktive råd til, hvordan jeg bedst kan gå videre. Hun er den dygtigste clairvoyante, jeg har mødt, og jeg kan ikke anbefale hende nok, hvis du vil have åbnet vinduet til dit liv og tage aktivt ansvar for, hvordan du takler dine udfordringer. VH Anja

Anja

Om Gitte

Jeg begyndte at arbejde professionelt med mennesker i udvikling i 1995 og officielt som clairvoyant i 2000 efter at være blevet bekræftet i min kunnen, på Gertrud Berlon Clairvoyanceskole.

I mit virke, lægger jeg meget vægt på følgende områder:

  • At alle mennesker er i stand til at klare sig selv, og faser med tristhed, er at være faret vild, MEN det varer kun en periode.
  • At vi hver især finder vores retning, og at vi får nogle værktøjer der gør os i stand til at være den bedste udgave af os selv.
  • At livsfaser er faser der skal udnyttes og det vigtige er, hvordan vi husker, lagrer og bruger vores erfaringer.
  • At vi arbejder med alle de mange valg og  beslutninger der skal tages hver dag, men at vi skal forsøge at finde en balance i hverdagen alligevel, selvom at det kan være svært.

 

Der er ALTID en vej – Du skal bare turde tage den

I alle de år jeg har arbejdet med mennesker i udvikling oplever jeg, at der altid er en vej. Det handler om at være villig til at tage konsekvenserne, som det har for at komme videre i livet.

Nogle gange er det små justeringer vi skal gøre og andre gange skal større skridt tages.

Jeg vil gerne inspirere og motivere mennesker til at investere i deres fremtid, der hjælper den enkelte med personlige udviklingsområder – det kan jeg takke være min erhvervserfaring.

Som coach, underviser & proceskonsulent, og min positive og vedholdende tilgang til problemløsninger, kombineret med min udvidede intuition. Mennesker i udvikling kræver ekspertise, det har jeg arbejdet med og løbende videreuddannet mig, til at kunne yde det bedste.

Det har også gjort mig klar til at dele det spirituelle og anvendt psykologi med mine kunder, med en rummelighed og et holistisk professionel syn på tilværelsen.  En af mine talenter er at viderebringe udvikling på en nem og overskuelig måde med masser af billeder, humor og en kant.

Husk. Du skal bare tage det første skridt Tlf. 26200486. Glæder mig til at sætte spot på nuancerne i dit liv og præsentere dig for nogle muligheder.

Bekræftelse gebyr på aftale 250,-kr ved første aftalte samtale. Beløbet fratrækkes betalingen, ved gennemført samtale 

Ved afbud under 24 timer ved første bestilling, tilbageholdes de 250,-kr. Og ellers fuldpris ved de efterfølgende samtaler

Blog

Få inspiration til at se og forstå nuancerne i dit liv i korte blogs om de store spørgsmål her i livet

En underlig giraf – eller også er den helt normal

Jeg er en af dem som bare har så meget på hjertet, at jeg ikke altid selv kan følge med hverken i skrift eller tale. Det er ikke noget jeg tænker over hver dag, men jeg får øje på det når jeg sidder og skriver nyhedsbreve, der´ opdager jeg hvor svært det falder mig,...

Et unødvendigt lægebesøg, hvis jeg var modig nok

Et unødvendigt lægebesøg, hvis jeg var modig nok Vi ved det godt, men forventningerne tager over! Det går stærkt, og vi forventer også af os selv, at vi kan følge med på mobil, på computeren. Vi lever i en verden hvor det meste er faktas, konkret, målbart, og en...

Har du lagt mærke til tiden

Har du lagt mærke til tiden Har du oplevet at få et større behov for at rydde op på flere planer,  indenfor de sidst 8 – til 6 måneder? Eller har du simpelthen bare oplevet, at oprydningerne fysisk og mentalt er kommet helt af  sig selv. Så skal du vide, at du er ikke...

Hvis jeg skulle leve mit liv om

Hvis jeg skulle leve mit liv om Digt af Nadine Starr på 85 år Hvis jeg skulle leve mit liv om; Ville jeg turde gøre flere fejltagelser Jeg vil slappe af og være mere smidig. Jeg vil være enfoldig. Jeg vil tage færre ting alvorligt. Jeg vil tage flere chancer, jeg vil...

Kan du lide at hjælpe andre?

Kan du lide at hjælpe andre? Har du været ude at flyve? Så har du også hørt når der bliver sagt; tag din iltmaske på, før du giver til andre. Er du en af dem der synes det giver god mening i flyet og samtidig oplever i dagligdagen at være drænet for energi? Så kan det...